2019-11-14

Studijų kokybės vertinimo centre (SKVC) šiandien lankėsi Lietuvos studentų sąjungos (LSS) inicijuoto projekto „Studente, tapk ministru!“ dalyvis Tautvydas Klivickas. Šio projekto dalyviai vieną dieną užima pasirinktos srities ministro pareigas. T. Klivickas  pasirinko Švietimo, mokslo ir sporto ministeriją.

2019-11-14


Šiandien, antrąjį lapkričio ketvirtadienį, minima Pasaulinė kokybės diena. Šia proga Studijų kokybės vertinimo centras sveikina visus ir linki kokybės Jūsų darbuose ir gyvenime. 

2019-10-25

Šiandien Studijų kokybės vertinimo centre įvyko antrasis Lietuvos aukštųjų mokyklų studentų atstovybių susitikimas – Studentų forumas. Renginio metu pristatyti tyrimai dėl studentų pasitenkinimo studijomis ir darbdavių pasitenkinimo absolventų gebėjimais bei institucinio vertinimo tvarkos aprašo projektas.

2019-10-24

Studijų kokybės vertinimo centras, remdamasis LAMA BPO 2019 m. bendrojo priėmimo į pirmosios pakopos ir vientisąsias studijų programas duomenimis, aiškinosi, ar kokybiškos studijos populiarios tarp stojančiųjų, ar stojantieji dažnai rinkosi silpnai įvertintas studijų programas, ar sulaukė dėmesio naujos studijų programos. 

2019-10-11

 

Spalio 10–11 d. vyksta Studijų kokybės vertinimo centro organizuoti tretieji studijų krypčių aprašų rengėjų mokymai. Šį kartą juose dalyvauja informatikos, sporto, klasikinių studijų, archeologijos ir antropologijos studijų krypčių aprašų darbo grupių nariai. 

2019-10-10


Šiandien Studijų kokybės vertinimo centre (SKVC) vyko mokymai aukštųjų mokyklų darbuotojams, tiesiogiai dirbantiems su užsienio studentų atranka ir priėmimu. Į juos susirinko septyniolikos Lietuvos universitetų ir kolegijų atstovai. Mokymus vedė SKVC Kvalifikacijų vertinimo skyriaus specialistai.

2019-10-04

Spalio 10 d. Studijų kokybės vertinimo centre dėl informacinės sistemos atnaujinimo darbų gali būti apsunkintas dokumentų priėmimas iš interesantų ir informacijos teikimas pagal paklausimus. Atsiprašome dėl laikinų nepatogumų ir maloniai siūlome, esant galimybei, kreiptis į SKVC kitomis dienomis. 

2019-09-19

Rugsėjo 19–20 d. Studijų kokybės vertinimo centro (SKVC) direktorius Almantas Šerpatauskas ir Studijų vertinimo skyriaus vedėja Eimantė Bogdan kolegijų ir universitetų atstovams pristatys SKVC parengtus Išorinio studijų krypčių vertinimo metodikos ir Ketinamų vykdyti studijų programų vertinimo metodikos projektus. 

2019-09-09


Rugsėjo 4–5 d. Lietuvoje vyko kasmetinis Baltijos šalių aukštojo mokslo ir profesinio mokymo kokybės agentūrų atstovų susitikimas, kurį organizavo Studijų kokybės vertinimo centras kartu su Nacionaline švietimo agentūra. Susitikimo metu Lietuvos, Latvijos ir Estijos specialistai aptarė naujausias aukštojo mokslo, profesinio mokymo ir bendrąsias švietimo tendencijas Baltijos šalyse.

2019-09-03

Studijų kokybės vertinimo centras parengė Išorinio studijų krypčių vertinimo metodikos ir Ketinamų vykdyti studijų programų vertinimo metodikos projektus ir kviečia teikti dėl jų savo pastabas. Kviečiame visus suinteresuotus asmenis susipažinti su parengtais projektais ir teikti savo pastabas, pasiūlymus bei rekomendacijas. 

1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 32