2019-07-03

Stojančiuosius į Lietuvos aukštąsias mokyklas, kurie vidurinį išsilavinimą įgijo užsienyje, kviečiame paskubėti kreiptis dėl akademinio pripažinimo ir pažymių pervedimo. Liepos 22 d. baigiasi prašymų stojimui į universitetus ir kolegijas registravimo pirmasis etapas LAMA BPO informacinėje sistemoje.

2019-06-26

Studijų kokybės vertinimo centro direktoriaus pavaduotoja Aurelija Valeikienė ir Kvalifikacijų vertinimo skyriaus vedėja Giedra Katilauskienė susitikime su akademinį pripažinimą tiesiogiai atliekančiais Vilniaus Gedimino technikos universiteto darbuotojais bei jų vadovais aptarė užsienio kvalifikacijų akademinio pripažinimo vykdymą ir kitus tarptautiškumo klausimus.

2019-06-25

Studijų kokybės vertinimo centras tęsia užsienio kvalifikacijų akademinio pripažinimo aptarimų ciklą su aukštųjų mokyklų darbuotojais. Šiandien direktoriaus pavaduotoja Aurelija Valeikienė ir Kvalifikacijų vertinimo skyriaus vedėja Giedra Katilauskienė Kaune susitiko su Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ir Kauno technologijos universiteto akademinį pripažinimą tiesiogiai atliekančiais specialistais. 

2019-06-20

 

Šią savaitę Studijų kokybės vertinimo centre rinkosi darbo grupės, kurios peržiūrės ir atnaujins odontologijos, burnos priežiūros, slaugos, reabilitacijos, veterinarinės medicinos, farmacijos, matematikos ir statistikos studijų krypčių (krypčių grupių) aprašus. Grupių veikloje dalyvauja aukštųjų mokyklų ir socialinių partnerių atstovai. 

2019-06-17

Birželio 16–18 d. Kelne (Vokietijoje) vyksta 26-asis jungtinis ENIC/NARIC tinklų atstovų susitikimas, kuriame Lietuvai atstovauja Studijų kokybės vertinimo centro direktoriaus pavaduotoja Aurelija Valeikienė, Kvalifikacijų vertinimo skyriaus patarėja Kristina Sutkutė ir projektų veiklų vykdytoja Jūratė Juodeikė. 

2019-06-17

Studijų vertinimo skyriaus vyriausiasis specialistas Arnas Digryla birželio 8–9 d. dalyvavo Zarasuose vykusiuose Lietuvos studentų sąjungos (LSS) organizuotuose mokymuose „Veik“. Mokymų tikslas – kelti LSS narių kompetencijas ir žinias įvairiose studentų atstovybių veiklos srityse. 

2019-06-13

Šiandien Studijų kokybės vertinimo centro direktoriaus pavaduotoja Aurelija Valeikienė ir Kvalifikacijų vertinimo skyriaus vedėja Giedra Katilauskienė užsienio kvalifikacijų akademinio pripažinimo vykdymą aptaria su Mykolo Romerio universiteto (MRU) ir Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) atstovais.

2019-06-11

Įsigaliojo Studijų kokybės vertinimo centro direktoriaus įsakymai dėl vykdomų studijų programų ir profesinių studijų (rezidentūros) programų akreditavimo terminų pratęsimo. Kviečiame aukštąsias mokyklas susipažinti su šiais įsakymais. 

2019-06-10

Šiandien Studijų kokybės vertinimo centro direktoriaus pavaduotoja Aurelija Valeikienė ir Kvalifikacijų vertinimo skyriaus patarėja Kristina Sutkutė lankosi Klaipėdos universitete ir LCC tarptautiniame universitete. Vizitų tikslas – su asmenimis, atsakingais už tarptautiškumą ir studijų kokybę, aptarti universitetų vykdomą užsienio kvalifikacijų akademinį pripažinimą. 

2019-06-06

Studijų kokybės vertinimo centre (SKVC) birželio 4 d. įvyko pirmasis studijų krypčių aprašų atnaujinimo darbo grupių susitikimas, kuriame dalyvavo technologijų ir inžinerijos studijų krypčių grupėse programas vykdančių aukštųjų mokyklų atstovai bei socialiniai partneriai. Jų tikslas – peržiūrėti ir pagal poreikį atnaujinti technologijų ir inžinerijos studijų krypčių grupių aprašus.

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 32