

## INTERNATIONAL PEER REVIEW OF THE NEW STUDY PROGRAMME MIDWIFERY AT KLAIPĖDA COLLEGE 15 of March, 2024

Team leader: Assistant Professor dr. Ana Polona Mivšek;

1. Ms. Stenback Pernilla (member of academic community);

2. Dr. Joeri Vermeulen (member of academic community);

Team members: 3. Ms. Augusta Petrušaitė (representative of social partners);

4. Ms. Kamilė Pilvinytė (students' representative).

Evaluation coordinator: Dr. Ona Šakalienė,

tel. (85) 210 7728; ona.sakaliene@skvc.lt

Contact person for the

Higher Education Institution:

Dr. Akvilė Virbalienė, tel. +37061142372; a.virbaliene@kvk.lt

Visiting address: Bijūnų g. 10, Klaipėda

## VIZITO DARBOTVARKĖ

08.45 - 09.00	Preparation for meetings	
09.00 - 09.30	Meeting with faculty management and administration	30 min
09.30 - 9.45	Break	
09.45 - 10.30	Meeting with the developers of the programme descriptor	45 min
10.30 - 10.45	Break	
10.45 - 11.30	Meeting with the intended teachers of the programme	45 min
11.30 - 11.45	Break	60 min
11.45 – 12.30	Meeting with social partners interested in the professionals to be trained programme	under the 45 min
12.30 - 13.30	Lunch	
13.30 – 14.40	Visiting of material resources which will be used for studies: classrooms laboratories, other facilities	s, libraries, 70 min
14.40 – 14.55	Break	
14.55 – 15.15	Private expert meeting	20 min
15.15 – 15.30	Introduction of general remarks of the visit to the University community	15 min

The end of the visit