

## **Institutional Review of ST. IGNATIUS OF LOYOLA COLLEGE**

## agenda

## 11.22-11.24

Members of the expert panel: Dr. Andrew Steven Goodspeed (panel chair)

Richard Anthony Platt (panel Secretary)

Dr. Mikus Dubickis panel member (academic) Nerijus Mikelionis panel member (social partner)

Ineta Matonytė panel member (student representative)

Coordinator: Kamilė Radzevičiūtė

Day 1 (11.22) Tuesday	
8.45 – 9.00 [15 min.]	Preparation for the meetings
9.00 – 10.00 [60 min.]	Session 1: the Director, owners and Deputy Director
10.00 – 10.15 [15 min.]	Break
10.15 – 11.15 [60 min.]	Session 2: Staff responsible for preparation of the Self-Evaluation Report
11.15 – 11.30 [15 min.]	Break
11.30 – 12.30 [60 min.]	Session 3: College Council
12.30 – 13.30 [60 min.]	Lunch break
13.30 – 14.30 [60 min.]	Session 4: Academic Council
14.30 – 14.45 [15 min.]	Break
14.45 – 15.45 [60 min.]	Session 5: Meeting with representatives of Quality Department

Day 2 (11.23) Wednesday	
8.45 – 9.00 [15 min.]	Preparation for the meetings
9.00 – 9:45 [45 min.]	Session 6: Representatives of Student Union
9:45-10:30 [45 min.]	Session 7: Students
10.30– 10.45 [15 min.]	Break
10.45 – 12.00 [75 min.]	Session 8: Teaching staff and research staff
12.00 – 12.45 [45 min.]	Lunch break
12.45 – 13.45 [60 min.]	Session 9: Heads of Academic Units (Deans of Faculties, Heads of Academic Departments
13.45 – 14.00 [15 min.]	Break
14.00 – 15.00 [60 min]	Session 10: Administrative staff (responsible for finance, HR, student affairs, international affairs, marketing, etc.)
15.00 – 15.15 [15 min.]	Break
16.15 – 17.00 [45 min.]	Closed expert panel meeting

Day 3 (11.24) Thursday		
8.45 – 9.00 [15 min.]	Preparation for the meetings	
9.00 – 10.30 [90 min.]	Session 12: Staff responsible for infrastructure and IT, overview of material resources	
10.30– 10.45 [15 min.]	Break	
10.45 – 11.45 [60 min.]	Session 13: Social partners	
11.45 – 12.45 [60 min.]	Lunch break	
12.45 – 13.45 [60 min.]	Session 14: Meeting with SER group or other on panel's request	
13.45 – 14.00 [15 min.]	Break	
14.00 – 15.30 [90 min.]	Closed expert panel meeting	
15.30 – 15.50 [20 min.]	Expert panel feedback to the HEI	