2015-05-05

Europos aukštajame moksle vis ryškesnis perėjimas prie į studentą orientuoto mokymo ir mokymosi. Tačiau pastaraisiais metais atliktų tyrimų analizė parodė, kad pokytis iš tradicinio į dėstytoją orientuoto modelio į lankstesnį į studentą orientuotą mokymą buvo lėtesnis, nei tikėjosi daugelis politikų. Be to išryškėjo žymūs skirtumai tarp Europos šalių. Naujausių technologijų plėtra galėtų paspartinti šiuos pokyčius.

2015-04-13

Balandžio 9 dieną vyko diskusija apie pagrindines aukštojo mokslo misijas "Aukštasis mokslas - misija (ne)įmanoma?". Renginys sulaukė daugiau kaip 100 dalyvių dėmesio, sukėlė įdomių diskusijų ir leido išgirsti įvairių nuomonių nagrinėjamomis temomis. Kviečiame susipažinti su šių pokalbių santrauka.

 

2015-03-23

Dažnai darbdaviui sunku nustatyti, ar norinčio įsidarbinti asmens užsienyje įgytas išsilavinimas atitinka iškeltus reikalavimus, pvz., ar pateiktieji išsilavinimo dokumentai rodo įgijus atitinkamo lygmens aukštąjį išsilavinimą? Taip pat kyla klausimai, ką reikia žinoti nustatant reikalavimus būsimų darbuotojų išsilavinimui, kur kreiptis pagalbos.

2015-03-18

Balandžio 9 d. ketvirtadienį vyko Studijų kokybės vertinimo centro organizuojamas forumas ,,AUKŠTASIS MOKSLAS – MISIJA (NE)ĮMANOMA?”

 

 

2015-02-17

Studijų kokybės vertinimo centras š.m. vasario 5 d. organizavo savianalizės suvestinių rengėjų mokymus, skirtus Kauno apskrities aukštųjų mokyklų atstovams, besirengiantiems 2015 m. pavasarį ir rudenį teikti savianalizės suvestines, skirtas  išoriniam vykdomų studijų programų vertinimui.

2015-02-03

Vasario 5 – 7 dienomis vyks jau XIII tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda. Studijų kokybės vertinimo centro dalyvavimas šiame renginyje jau tapo tradicija, todėl kviečiame susitikti Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO taip pat ir šiemet.

2014-10-20

Informuojame, kad gegužės 13 dieną, antradienį, 15 val. Studijų kokybės vertinimo centre vyks ekonomikos krypties aprašo projekto aptarimas. Maloniai kviečiame registruotis į renginį el. paštu skar2registracija@skvc.lt

1 ... 6 7 8 9